Fitte Business

[one_half]

Fitte Business is ontstaan nadat ik met mijn bedrijf COOS al enkele jaren actief aan het ondernemen was.
Tijdens mijn werk als (team-)coach luister ik naar waar de pijnpunten zitten. Pijnpunten als
“Reorganisaties, hoe gaan we daar mee om, hoe kunnen we daar beter, meer toekomstgericht mee omgaan. Hoe kunnen we ons (dit team/ deze organisatie) zo mobiliseren dat ze niet om ons heen kunnen en ons des te harder nodig hebben, alleen ze weten het nog niet”.

Maar ook “ik heb een nieuw idee en ik krijg mijn team niet mee, hoe ga ik ze wel in beweging krijgen” of “mijn team zet de stappen die ze gevraagd worden te zetten maar ook geen stap extra, terwijl we als MT toch uitnodigen om te melden als ze ergens mee zitten en we laagdrempelig zijn en altijd de deur open hebben”.

Geluiden die duiden op niet het volle potentieel van jezelf en je personeel benutten en daar kan Fitte Business je bij helpen.

 

In 1-op-1 coachings zijn het vaak vragen over hoe je kunt omgaan met de veranderingen en hoe je door slimmer te werken effectiever, efficiënter en creatiever kunt werken (dat is een vrije vertaling van de vragen die ik krijg, uiteindelijk komen ze op hetzelfde punt uit, alleen ben je je daar niet altijd van bewust).

Dat je het gevoel hebt alles alleen te moeten doen, terwijl dat echt niet hoeft. Juist niet als je met een team werkt. En al helemaal niet als leidinggevende! Ook al heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat, want dat is wel een herkenbaar gevoel voor menig leidinggevende.

 

Fitte Business is een programma van 3 maanden waarin je in 1-op-1 coaching én in groepsverband leert om voor jezelf het antwoord te vinden op dat soort vragen én om het toe te gaan passen. Je krijgt inzichten van hoe teamdynamiek werkt, maar ook waarom jij zelf doet wat je doet en waarom je op de ene persoon prettig kan reageren en op de andere een bijna allergische reactie krijgt. Hoe kun je daar constructief mee omgaan, zonder te oordelen en zonder de sfeer daarmee te verpesten. Hoe kun je het potentieel uit jezelf en je medewerkers halen. Hoe kun je op energie gaan managen in plaats van op kostenposten. Dat leer je in de 3 maanden.

En daarbij ga je ook leren van de andere deelnemers die soortgelijke problematiek hebben maar in een andere omgeving. Wat kun je dan al van elkaar leren, dat is enorm!

Zie www.fittebusiness.nl voor meer informatie

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

Share This