Waarom COOS

Connectie, communicatie, compassie, co-intelligentie en co-creatie.
De vijf co-woorden die de methode van COOS beschrijven.
‘Co’-woorden (co’s/COOS) die betekenen dat de oplossing ligt in ‘samen’, in ‘verbinding’.

‘Happiness is only real when shared’ zei Chris McCandless in de film ‘Into the wild’. En niet alleen happiness… Alles wordt zoveel beter als je in verbinding bent en deelt.
Je hoeft zelf niet perfect te zijn om onderdeel te zijn van een perfect team. Het geheel is meer dan de som der delen, dus maak gebruik van de collectieve kennis!

En als je dan met de COOS-methode gaat werken dan zul je zelf ervaren dat het plezier en de pret terugkomt en de zaken moeiteloos gaan worden.

Hoe vaak heb je gemerkt in je werk dat iets moeiteloos gaat. Dat je alleen of in samenwerking tot een topprestatie bent gekomen zonder dat dat veel moeite heeft gekost. Alsof het vanzelf gaat, in FLOW-staat.

Flow is vooral bestudeerd door dr Mihaly Czikszentmihalyi. Hij ontdekte dat er in alle disciplines mensen zijn die in de flow-staat bijzondere dingen doen. Zij maken het verschil. Mensen in flow functioneren minstens tien keer beter wordt er zelfs geschreven. In de sportwereld worden de topprestaties geleverd door mensen of teams in flow.

COOS wil je graag ondersteunen bij het ervaren van flow in je werk. Als leider, professional of als team.