Wat (gaan we doen)

In drie maanden tijd gaan we jou en jouw business, jouw team, jouw organisatie fitter maken. In vijf modules die je in deze drie maanden toegestuurd krijgt zul je kennismaken met de COOS-methode.

<hier een leuke visual van de modules>

In de module CONNECTIE neem jij even bewust tijd voor jezelf om jezelf eens goed in de spiegel aan te kijken en je af te vragen waarom je ’s ochtends je bed uit gaat. Waarom doe jij eigenlijk de dingen die je doet? De automatische piloot wordt in deze drie maanden even uitgezet.

De module COMMUNICATIE maakt je bewust van hoe je communiceert, wat je wil en wat je doel of behoefte is. Vanuit welke verwachting, emotie, gedrag vertrek je en wat wil je bereiken met je woorden. Ben je je daar bewust van? En communiceer je feitelijk en oordeelloos? Daar wordt in de drie maanden veel aandacht aan gegeven.

De module COMPASSIE  laat je de kracht zien van bemoediging en hoe jij dat voor jezelf kan inzetten om meer zelfvertrouwen te krijgen, maar ook hoe je meer begrip voor een ander kunt vormen.

CO-INTELLIGENTIE is de vierde module waarin je gaat ervaren hoe je creatiever kunt worden als je mensen inzet op rollen in plaats van op functie. Synergie, Eigenaarschap, Zelfsturing, Verantwoordelijkheid en natuurlijk Potentieel zijn thema’s die daarbij aan bod komen.

De laatste module behandelt CO-CREATIE. Want uiteindelijk werken we om doelen en resultaten te behalen, samen. Je bent namelijk altijd onderdeel van een keten, en hoe kun je in co-creatie die keten zo goed mogelijk bedienen?

Na deze 3 maanden heb jij de inzichten zodat jij jezelf in je werk overbodig kan maken en dus tijd, rust en ruimte krijgt voor zaken die er werkelijk toe doen om je business/team/organisatie fitter en toekomstklaar te maken.

 

Share This