Ervaringen

[one_third]

Sommige mensen hebben het gewoon in zich en Jolanda is er daar een van.
Ze heeft het voor mekaar gekregen om een cultuurverandering voor elkaar te krijgen binnen onze afdeling. Op slag had iedereen plezier in zijn werk en werd iedereen gekend en gewaardeerd in zijn doen en laten.
Ik vind het een ontzettend knap stukje werk wat je hebt gerealiseerd.
Jolanda, chapeau!.
(No Name)
[/one_third]

[one_third]

Wij hebben als Team Bedrijfsvoering een MBTI-(team) sessie mogen volgen olv COOS. Dit is absoluut een aanrader! MBTI leent zich uitstekend om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en vanuit je zelfbewuste kracht te redeneren. De teamsessie verhoogt mijns inziens de kracht van MBTI, omdat je dan meteen in staat bent om jouw krachten te bundelen in het team, maar ook om in te zien hoe we als verschillende voorkeurstypen van elkaar kunnen leren en onze valkuilen kunnen vermijden. COOS begeleid deze sessie uitstekend! Goed georganiseerde accommodaties en ondersteunende middelen in combinatie met een bezielende, verhelderende, practische en professionele trainer/ coach maken deze sessies tot een “musthave” voor ieder team!
(No Name)
[/one_third]

[one_third_last]

Van Jolanda krijg je energie. Haar vermogen om een connectie te maken met de ander(en) is een bijzondere, unieke gave en levert ‘zin’ op. Zin in de vorm van ‘ik ga er NU wat mee doen’ en zingeving door het besef dat jij regie hebt over je eigen toekomst.
(No Name)
[/one_third_last]

[one_third]

Tijdens mijn werk kom je veel situaties tegen waarbij je zelf keuzes moet maken rekening houdend met teamgenoten en klant. Hierin heeft Jolanda een grote bijdrage geleverd en mij inzicht gegeven in de mogelijkheden deze uit eigen kracht toe te passen.
Jolanda geeft je ook alleen al door haar persoonlijkheid heel veel energie. Ze haalt het beste uit je naar voren. Back tot Basic, je eigen “IK”. Zelfvertrouwen groeit en maakt je een nog sterker persoon. Ervaring rijker en een “cadeau” voor mijn toekomst.

Jolanda……BEDANKT!!.

(No Name)
[/one_third]

[one_third]

Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse teambuildingsessies gehad maar er is nooit een training geweest die mijn ogen zo heeft geopend als deze MBTI training.Voor mij persoonlijk is het een enorme eyeopener dat mijn voorkeursstijlen nogal afwijken van die van mijn (meeste) collega’s. Daar waar ik eerst onzeker werd over mijn manier van informatie vergaren en besluiten nemen, weet ik nu dat het gewoon een ‘andere’ manier is dan dat mijn teamgenoten doen. Dit inzicht heeft mijn zelfvertrouwen een flinke oppepper gegeven en heeft mijn rol in het team versterkt. Het voelt als een bevrijding dat ik ongedwongen en zonder angst voor afkeuring, mijn mening of visie kan uiten. COOS heeft hiermee een zeer positieve draai aan ons team gegeven (7 personen). De openheid tussen, en begrip voor elkaar, is na de training in grote mate bevorderd.
(No Name)
[/one_third]

[one_third_last]

Jolanda heeft afgelopen jaar ondersteund bij het fundament voor een 9+ klantbeleving. De teamleiders heeft ze gefundeerd inzicht gegeven in het MBTI profiel van het individu en in teamsessies laten doorleven wat het effect is van gedrag op anderen, wat anderen nodig hebben en hoe een succesvol team met elkaar samenwerkt. Jolanda heeft dat heel goed begeleid, op een prettige en persoonlijke manier wist zij steeds tot de kern te komen en vertrouwen te creëren binnen de groep die zij begeleidde. Absoluut een waardevolle eerste stap op weg naar onze groei naar 9+ klantbeleving.
(No Name)
[/one_third_last]

 

[one_third]

Naast de succesvolle training met ons team heb ik ook een aantal individuele coachingsgesprekken gehad met COOS/Jolanda. In eerste instantie hebben we  vooral gepraat over mijn drijfveren en kernkwaliteiten en na de teamsessie over mijn ‘innerlijke strijd’ met betrekking tot de laatste voorkeursstijl ‘ Judging versus Perceiving’. Jolanda weet snel tot de kern te komen. Ze heeft geduld en toont veel empathie. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat er een duidelijke rode lijn blijft in het gesprek/workshop. Ik heb dankzij de gesprekken veel nieuwe inzichten gekregen. Ik ben weer een stuk blijer met mezelf, met mijn werk en met de kansen die in het verschiet liggen. Dank je wel Jolanda voor jouw positieve energie en de mooie inzichten waarmee je mij en ons team hebt geholpen!
(No Name)
[/one_third]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This