1-op-1 coaching

Wil jij meer uit je (persoonlijk) leiderschap halen, heb jij het gevoel dat je potentieel niet wordt benut? Wil jij je impact vergroten? Dan kan 1-op-1 coaching je helpen. In persoonlijke sessies onderzoeken we samen waar jouw behoeften liggen als het gaat om gezien en gehoord worden, om erkenning en waardering.

 

Aanpak

Op basis van positieve psychologie gaan we samen onderzoeken waar jouw drijfveren en jouw krachten liggen. Om inzicht te verkrijgen in je persoonlijkheid en/of je leiderschapcompetenties maak ik gebruik van de persoonlijkheidsinstrumenten Lumina Spark en/of Lumina Leader.

Middels een intakegesprek kunnen we onderzoeken waar je vragen liggen en of we een klik hebben. En op basis van het intakegesprek bepalen hoe lang het coachtraject duurt, of hoeveel gesprekken er nodig zijn.

 

Resultaat

Met 1-op-1 coaching ontdek je waarom jij de dingen doet die je doet. Vanuit een positief psychologische aanpak weet jij dat dingen die voor jou vanzelfsprekend zijn juist jouw talenten zijn. Je denkt en voelt het dus niet alleen meer, maar je weet het ook. Dat geeft vertrouwen zodat jij je eigen verwachtingen kan overtreffen

Share This